A D A S S I S T

Voer eenvoudig een FML of IZP in, de variabelen zijn gescoord op alle functies binnen AD assist.

FML en IZP module

AD assist snapt een FML. En dus ook het IZP wat op korte termijn wordt toegevoegd. We volgen de ontwikkelingen rondom de BAR. Alle FML items zijn gekoppeld aan de functie-takendatabase van LDC, de initiatiefnemer van AD assist. Als je dat volgens het boekje doet voer je eerst de organisatiefunctie in,  bijvoorbeeld ‘de Timmerman’. Dit werkt superfijn. Je pakt het basisprofiel van Timmerman uit de database en stelt dit bij. Bijvoorbeeld qua functienaam, omschrijving en taken. Door vervolgens een aantal vragen te beantwoorden, die onder water zijn gekoppeld aan de FML, scoor je de functie ‘Timmerman’ op de belastingvariabelen van de FML. Dit ‘Timmermanprofiel’ wordt bewaard en kun je altijd weer gebruiken als je meer bouwbedrijven als klant hebt. En…, als er meer arbeidsdeskundigen binnen jouw bedrijf werken kunnen ook zij dit profiel gebruiken. Zou bouw je samen je eigen functiedatabase op. Dit is ook efficiënt als je alleen werkt trouwens.  Als je vervolgens ‘de Timmerman’ koppelt tijdens een onderzoek, waarbij je ook de FML van de timmerman invoert, dan volgt automatisch de verschilanalyse met een overzicht van taakoverschrijdingen

Je voegt hier jouw professionele mening aan toe, want die blijft leading.

AD assist geeft suggesties, jij bepaalt

Als je werkt volgens bovenstaand protocol (dit hoeft niet) dan beoordeel je de taakoverschrijdingen om te bepalen welke overschrijdingen nog kunnen worden opgelost. Dit ‘resulterend functieprofiel’ vormt de basis voor de interne matching. Deze doet AD assist op alle functies die al bekend zijn binnen deze organisatie. Ook hier helpt AD assist je snel functies te vinden en toe te voegen aan het functiehuis. Daar waar het nu soms best lastig is voldoende ‘omliggende functies’ te vinden helpt AD assist je. En ook hier geldt: ons systeem geeft de suggesties, jij bepaalt.

We zijn het systeem niet voor niets AD assist gaan noemen. We zijn er namelijk van overtuigd dat het een waardevol online maatje zal zijn.