A D A S S I S T
Net geboren en toch al 30 jaren jong: de expertise en volledige functie-takendatabase van LDC gecombineerd in een nieuwe toepassing voor en door arbeidsdeskundigen: AD assist.

Na jarenlange voorbereiding, samen met een werkgroep van arbeidsdeskundigen, presenteerden wij tijdens het NVvA & AKC Najaarscongres op 10 november 2020 voor het eerst AD assist. Een intelligente online omgeving met als doel arbeidsdeskundigen te ondersteunen in hun dagelijkse werk.

De ervaring van LDC

LDC – het bedrijf achter AD assist – is een softwarebedrijf dat innovatieve online loopbaaninstrumenten en tests ontwikkelt voor professionals op het vlak van HRM,  verzuim, re-integratie, loopbaan- en studiekeuze. LDC is bijna 30 jaren jong. Zo lang is het geleden dat het Ministerie van Sociale Zaken LDC oprichtte. Inmiddels is LDC al weer decennia privaat en bieden wij online testen aan die worden aangeboden binnen het platform TrjcT. De testen zijn gekoppeld aan de functiedatabase met daarachter alle actuele vacatures. Een handige portal voor zowel coach als kandidaat.

De arbeidsmarkt inzichtelijk

Ook in de toekomst willen wij blijven inspireren met nieuwe data-gedreven talentoplossingen die onmisbaar zijn op een dynamische arbeidsmarkt. We stimuleren beweging in leer- en loopbanen en faciliteren keuzes. We maken de arbeidsmarkt inzichtelijk en brengen deze terug naar het niveau van het individu. We personaliseren de arbeidsmarkt en stimuleren aandacht voor duurzame inzetbaarheid. Zo geven we richting aan de carrières van werkenden, werkzoekenden, scholieren en studenten.

Talenten duurzaam en optimaal inzetten

We investeren in technologie. Om zo de professional nóg beter te ondersteunen. We staan open voor samenwerking met andere organisaties om nieuwe oplossingen te ontwikkelen. De toekomst is pas net begonnen. Een spannende reis die we samen met onze klanten maken.

Uiteindelijk willen we via onze klanten mensen inspireren hun talenten optimaal te blijven inzetten en zo lang mogelijk gezond te blijven.