A D A S S I S T

AD assist levert cruciale input die je kunt opnemen in jouw eigen rapport

Rapportage

De rapportagetool is nog volop in ontwikkeling, we luisteren hierbij continu naar onze (nieuwe) gebruikers en  kijken welke tips ook van toegevoegde waarde zijn voor de andere gebruikers.

Alle onderdelen die je gebruikt van AD assist, zoals het opbouwen van standaard functieprofielen inclusief de belastbaarheidsaspecten, de FML, de taakoverschrijdingen, beoordeling en interne match kunnen worden meegenomen naar jouw eigen rapport. Dat kan als bijlage in pdf, maar straks ook in andere formats zoals JSON, XML of Word. 

We hebben voor AD assist een dynamische rapportgenerator gebouwd die al best veel kan. We kijken de komende maanden welke behoeften er nog meer zijn en stellen onze ‘rapportmachine’ bij daar waar nodig. Zo hebben we al experimenten gedaan met volledige rapportages in de huisstijl van de arbeidsdeskundige of zijn/haar opdrachtgever, die automatisch worden geladen vanuit AD assist. Er is veel mogelijk, de vraag is: waaraan is het meeste behoefte? Ook op dit onderdeel ontwikkelen wij mee met hoe de praktijk zich ontwikkelt. Dat kost meer tijd en is soms een beetje spannend, maar we hebben de afgelopen jaren geleerd dat dit de weg is naar een applicatie die echt werkt: Voor en Door Arbeidsdeskundigen.

Tijd besparen en veilig werken

Alle onderdelen die je hebt doorlopen komen bij elkaar in de output voor het rapport. De data blijven bewaard in je digitale archief en hoef je dus niet opnieuw in te voeren.

Als je internet hebt kun je ‘anywhere’ je persoonlijke en veilige AD assist omgeving benaderen. Altijd alles bij de hand, nooit een dossier vergeten mee te nemen. Handiger en zeker veiliger dan dossiers in je tas of los in de auto. En omdat een papieren versie vaak ook prettig is: printen kan natuurlijk altijd nog :).