A D A S S I S T

Tijdens het NVvA &AKC Jaarcongres op 10 november 2020 mochten wij AD assist voor het eerst presenteren. Een lange voorbereiding met de werkgroep en veel gesprekken met andere arbeidsdeskundigen en betrokkenen gingen hieraan vooraf. Op 10 november ging ook deze website in de lucht en werd de module opgeleverd waarbinnen de FML en het IZP opgenomen kunnen worden. De andere modules van AD assist worden de komende maanden stuk voor stuk opgeleverd.

Roadmap

We hebben veel voorbereiding gestopt in de ontwikkeling, dat is meer dan het halve werk! Het bouwen gaat vervolgens relatief snel.

Meedoen?

Ben jij arbeidsdeskundige en heb je interesse om al in een vroegtijdig stadium te zien hoe AD assist werkt? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen! Misschien kun je mee testen en zo al gevoel krijgen bij wat AD assist voor jou kan betekenen. Uiteraard kost dit niets. Wij zijn benieuwd naar suggesties die je mogelijk nog hebt. En hoewel we niet iedere tip zullen kunnen verwerken is alle feedback welkom. Zodat we een instrument blijven neerzetten dat een echt digitaal maatje zal worden in het werkleven van de arbeidsdeskundige

Stuur een mail naar info@adassist.nl of via ons contactformulier.

Recente berichten