Portaal AD assist

AD assist

Het platform voor de arbeidsdeskundige

Wil je meer tijd willen besparen en de kwaliteit van je onderzoeken waarborgen? AD assist is een volledige online omgeving waardoor je overal beschikt over je data, onderzoeken en rapportages.

Lees hieronder verder en ontdek alle onderdelen van AD assist.

Functieprofielen

Gebruik onze profielen of maak ze organisatie-specifiek.

Generieke functieprofielen

AD assist beschikt over ruim 750 gescoorde generieke functieprofielen! Voorzien van hoofdtaken, omschrijving en functiebelasting, gescoord op FML en IZP.

Lees verder

Aanpasbare functieprofielen

Alle functieprofielen zijn aanpasbaar, van de omschrijving tot en met de functiebelasting. Zo kun je onze functieprofielen gemakkelijk en snel organisatie-specifiek maken.

Lees verder

Matching in AD assist

Eén portaal voor matchen op eigen functie, intern en extern (1e & 2e spoor)

Functiematch

Met AD assist weet je in een handomdraai of de eigen functie nog steeds uitvoerbaar is? Je vult de FML of IZP in en AD assist vergelijkt dit met de gekozen functie en maakt de mogelijke knelpunten inzichtelijk.

Lees verder

Interne match (1e spoor)

Zijn er intern passende functies? AD assist maakt net zoals bij de functiematch gemakkelijk inzichtelijk welke intern functies (functiehuis) wel of niet matchen.

Lees verder

Externe match (2e spoor)

Match razend snel op alle 750+ functies in de database. Aan de hand van de FML of IZP weet jij binnen een paar tellen wat impact is op de externe functies en dus wat er nog mogelijk is.

Lees verder

Het platform

Alles onder één dak en overal toegankelijk!

Gebruikersrollen

Naast standaard de rol als arbeidsdeskundige hebben we ook de ondersteuner toegevoegd zodat jullie de taken kunnen verdelen en jullie werkproces kunnen optimaliseren!

Lees verder!

Onderzoeken & rapportages

Naast het volledig arbeidsdeskundig onderzoek beschikt AD assist o.a. over het Participatiewet onderzoek en meer, voorzien van bijbehorende rapportages!

Lees verder!

Functiehuis

Maak eenvoudig en snel, onbeperkt een functiehuis aan voor je werk- en/of opdrachtgevers. Doormiddel van onze functieprofielen bouw je eenvoudig het functiehuis op!

Lees verder

Export & huisstijl

Je kunt je rapportages exporten vanuit AD assist naar zowel PDF als Word. Daarnaast is het mogelijk om een eigen huisstijl toe te passen met o.a. eigen logo en voorblad.

Lees verder!

Toegang tot LDC database

Iedere AD assist gebruiker krijgt toegang tot de LDC beroepen, opleidingen en vacaturedatabase en alle informatie die jij nodig hebt voor een ijzersterk 2e spoor advies.

Lees verder!

Kennismaken met AD assist?

Laat het ons weten en ontvang een gratis demo!

Proefperiode aanvragen