Informatiebeveiliging

ISO 27001 en NEN 7510

Zorgvuldig omgaan met data vinden we erg belangrijk. We zijn daarom continu kritisch op onze informatiebeveiliging. Om dit ook objectief aan te kunnen tonen zijn wij door Brand Compliance gecertificeerd volgens de normen van  ISO 27001 en NEN 7510.

ISO 27001 toont aan dat wij onze informatiebeveiliging op orde en geborgd hebben binnen onze organisatie.  En, omdat wij ook werken met bijzondere persoonsgegevens via onze verzuimsoftware en software voor arbeidsdeskundigen hebben wij nog een extra stap gezet. Achter onze software kunnen weer online relaties liggen met zorginstellingen daarom hebben we ook een certificering behaald vanuit de NEN norm (Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut). Daarmee zijn ook aanvullende zorgspecifieke beheersmaatregelen op ISO 27001, voor de zorgsector in Nederland, geborgd.

Een paar andere feiten willen we hier ook nog graag vermelden:

  • al onze data wordt in Nederland opgeslagen
  • in externe datacenters die ISO 27001 ISO 9001 gecertificeerd zijn
  • waar wij een ‘uptime’ garanderen van meer dan 99,5%
  • met een zorgvuldige authenticatie en veilige communicatie

We willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten, gebruikers, leveranciers, partners en medewerkers. En ons blijven verbeteren op dit vlak. Dus, denk je een zwakke plek gevonden te hebben of zie je mogelijkheden voor verbetering? Of heb je opmerkingen met betrekking tot de informatiebeveiliging van LDC? Stuur ons dan een bericht via privacy@ldc.nl.