A D A S S I S T

Informatiebeveiliging

AD assist is een innovatie van LDC. Bij LDC vinden we het belangrijk zorgvuldig om te gaan met data en zijn daarom continu kritisch op onze informatiebeveiliging. Om dit ook objectief aan te kunnen tonen zijn wij door Brand Compliance gecertificeerd volgens de normen van ISO 27001 en NEN 7510-1:2017+A1:2020. ISO 27001 toont aan dat wij onze informatiebeveiliging op orde en geborgd hebben binnen onze organisatie.  En, omdat wij ook werken met bijzondere persoonsgegevens via onze verzuimsoftware en software voor arbeidsdeskundigen hebben wij nog een extra stap gezet. Omdat achter onze software weer online relaties kunnen liggen met zorginstellingen hebben we ook een certificering behaald vanuit de NEN norm (Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut). Daarmee zijn ook aanvullende zorg-specifieke beheersmaatregelen op ISO 27001, voor de zorgsector in Nederland, geborgd. Een paar feiten willen we hier graag nog vermelden:

  • We beschikken over een online systeem waarin alles rondom ons informatiebeveiligingsbeleid is vastgelegd. Zo’n systeem wordt ook wel een ISMS genoemd (Information Security Management System).
  • Al onze data wordt gegarandeerd in Nederland opgeslagen
  • We werken volgens vaste protocollen op verschillende goed beveiligde servers (OTAP). Deze ‘dedicated servers’ staan in externe datacenters en draaien onder een SLA Gold overeenkomst
  • We garanderen een ‘uptime’ van 99,5% van onze applicaties
  • We gaan voor zorgvuldige authenticatie en veilige communicatie

Melden

We willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten, gebruikers, leveranciers, partners en medewerkers. En ons blijven verbeteren op dit vlak. Dus: denk je een zwakke plek gevonden te hebben of zie je mogelijkheden voor verbetering? Of heb je opmerkingen met betrekking tot de informatiebeveiliging van LDC? Stuur ons dan een bericht via privacy@ldc.nl.