Over ons

Net geboren en toch al 30 jaren jong: de expertise en volledige functiedatabase van LDC gecombineerd in een nieuwe toepassing voor en door arbeidsdeskundigen: AD assist.
Na jarenlange voorbereiding, samen met een werkgroep van arbeidsdeskundigen, is AD assist inmiddels in gebruik genomen. Een intelligente online omgeving met als doel arbeidsdeskundigen te ondersteunen in hun dagelijkse werk.

De ervaring van LDC

LDC – het bedrijf achter AD assist – is een softwarebedrijf dat innovatieve online loopbaaninstrumenten en tests ontwikkelt voor professionals op het vlak van HRM, verzuim, re-integratie, loopbaan- en studiekeuze. LDC is ruim 30 jaren jong. Zo lang is het geleden dat het Ministerie van Sociale Zaken LDC oprichtte. Inmiddels is LDC al weer decennia privaat en bieden wij online testen en arbeidsmarktdata aan via ons online platform TrjcT. Of via API in externe portalen. De testen zijn gekoppeld aan de functiedatabase met daarachter alle actuele vacatures.

De arbeidsmarkt inzichtelijk

Ook in de toekomst willen wij blijven inspireren met nieuwe data-gedreven talentoplossingen die onmisbaar zijn op een dynamische arbeidsmarkt. We stimuleren beweging in leer- en loopbanen en faciliteren keuzes. We maken de arbeidsmarkt inzichtelijk en brengen deze terug naar het niveau van het individu. We personaliseren de arbeidsmarkt en stimuleren aandacht voor duurzame inzetbaarheid. Zo geven we richting aan verzuimtrajecten en aan de carrières van werkenden, werkzoekenden, scholieren en studenten.

Talenten duurzaam en optimaal inzetten

We investeren in technologie. Om zo de professional nóg beter te ondersteunen. We staan open voor samenwerking met andere organisaties om nieuwe oplossingen te ontwikkelen. De toekomst is pas net begonnen. Een spannende reis die we samen met onze klanten maken.

Uiteindelijk willen we via onze klanten mensen inspireren hun talenten optimaal te blijven inzetten en zo lang mogelijk gezond te blijven.

Onze droom

Meer tijd voor de menselijke kant van het werk. Jouw persoonlijke assistent, AD assist, is 7 dagen per week aan je zijde.

Onze Droom

Het Team

Wij zijn een team van makers, denkers, ontdekkers en pioniers. Wij zijn een mooie mix van intelligentie, humor, dynamiek, data, Friese oranjekoek, samenwerken en Brabantse gezelligheid.

Team

Maatschappelijk oké

Vanuit ons programma ‘LDC Maatschappelijk Oké’ dragen wij graag ons steentje bij aan een betere maatschappij. We delen graag enkele steentjes…

MVO

De werkgroep

Ontmoet de werkgroep die samen met ons gewerkt hebben aan AD assist!

Werkgroep AD assist