Arbeidsmogelijkhedencheck

Arbeidsmogelijkhedencheck (AMC)

Vind passende beroepen op basis van de arbeidsmogelijkheden!

Arbeidsmogelijkhedencheck

Wil jij weten welke functies iemand nog kan vervullen op basis van een FML of IZP?

Met de ArbeidsMogelijkhedenCheck match je razendsnel de belastbaarheid van je kandidaat (FML of IZP) op de mogelijkheden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Je ontdekt in één oogopslag welk werk (nog) passend is.

De AMC werkt met de basisprofielen van AD assist. Per functie zie je informatie over bijvoorbeeld functiebelasting, functie-eisen en bezwarende omstandigheden zoals fysieke belasting, veiligheidsrisico’s en mentale belasting. Per functie vind je informatie over actuele vacatures, salaris, opleidingen en cursussen.

De AMC helpt jou je advies krachtig en praktisch te onderbouwen.

Meer info over de AMC?

Ga naar de LDC website!

Naar de website

Veel gestelde vragen:

Nee, AD assist is onze volledige rapportage-oplossing voor arbeidsdeskundigen, de arbeidsmogelijkhedencheck (AMC) is een onderdeel van het platform TrjcT, ons platform voor arbeidsmarktprofessionals. De AMC is om snel je advies te kunnen onderbouwen en is dus geen volledige rapportage-oplossing.

De AMC maakt echter wel gebruik van de database van AD assist.

Ga naar LDC.nl

AD assist is onze volledige rapportage-oplossing voor arbeidsdeskundigen. In AD assist doe je niet alleen de functiematch, de interne (1e spoor) en externe matching (2e spoor) maar doe je ook gelijk je verslaglegging. Doormiddel van het toevoegen van werkgevers kun je functiehuizen opbouwen en kun je functieprofielen werkgeverspecifiek maken.

De AMC is een tool waarmee je alleen inzicht krijgt in de mogelijkheden van je werknemer/kandidaat en dit koppelt TrjcT automatisch aan onze vacaturedatabase.

AD assist is dus een oplossing waarin je een volledig onderzoek uitwerkt en de rapportage in aanmaak. De AMC is een tool waarmee je inzicht krijgt in de arbeidsmogelijkheden.

Het aanmelden voor de AMC gaat via onze TrjcT website LDC.nl.

Ga naar LDC.nl

Ja, binnen TrjcT beschik je over de Beroepen- en vacaturedatabase. De AMC is net als veel andere instrumenten/testen gekoppeld aan deze database. Zo zie je niet alleen wat er ‘op papier’ nog mogelijk is maar vertaalt TrjcT dit automatisch naar een lijst met vacatures.