Arbeidsmogelijkhedencheck

Arbeidsmogelijkhedencheck (AMC)

Vind passende beroepen op basis van de arbeidsmogelijkheden!

Arbeidsmogelijkhedencheck

Binnenkort wordt de Arbeidsmogelijkhedencheck (AMC) gelanceerd in ons online platform TrjcT, waar je ook onze andere tests en vragenlijsten vindt. Via deze check match je razendsnel een FML of IZP op de Nederlandse arbeidsmarkt. En ontdek je in één oogopslag welke mogelijkheden er (nog) zijn voor je kandidaat.

Dit kan omdat de AMC werkt met de voor AD assist ontwikkelde database met meer dan 750 door arbeidsdeskundigen gescoorde functies. Zo krijg je per functie extra informatie zoals een toelichting op de functiebelasting, specifieke functie-eisen en een overzicht van bezwarende omstandigheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan emotionele en fysieke belasting, veiligheidsrisico’s, groeimogelijkheden en onregelmatige werktijden. Ook krijg je standaard informatie over actuele vacatures, salarisgegevens, opleidingen en cursussen. De AMC helpt jou zo je advies krachtig en praktisch te onderbouwen.

Nieuwsgierig? Dat begrijpen we, maar we vragen je nog even geduld te hebben. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan dit nieuwe instrument. Zodra we zover zijn, maken we dit bekend via onze nieuwsbrief!

Meer info over de AMC?

Ga naar de LDC website!

Naar de website

Veel gestelde vragen:

Nee, AD assist is onze volledige rapportage-oplossing voor arbeidsdeskundigen, de arbeidsmogelijkhedencheck (AMC) is een onderdeel van het platform TrjcT, ons platform voor arbeidsmarktprofessionals. De AMC is om snel je advies te kunnen onderbouwen en is dus geen volledige rapportage-oplossing.

De AMC maakt echter wel gebruik van de database van AD assist.

Ga naar LDC.nl

AD assist is onze volledige rapportage-oplossing voor arbeidsdeskundigen. In AD assist doe je niet alleen de functiematch, de interne (1e spoor) en externe matching (2e spoor) maar doe je ook gelijk je verslaglegging. Doormiddel van het toevoegen van werkgevers kun je functiehuizen opbouwen en kun je functieprofielen werkgeverspecifiek maken.

De AMC is een tool waarmee je alleen inzicht krijgt in de mogelijkheden van je werknemer/kandidaat en dit koppelt TrjcT automatisch aan onze vacaturedatabase.

AD assist is dus een oplossing waarin je een volledig onderzoek uitwerkt en de rapportage in aanmaak. De AMC is een tool waarmee je inzicht krijgt in de arbeidsmogelijkheden.

Het aanmelden voor de AMC gaat via onze TrjcT website LDC.nl.

Ga naar LDC.nl

Ja, binnen TrjcT beschik je over de Beroepen- en vacaturedatabase. De AMC is net als veel andere instrumenten/testen gekoppeld aan deze database. Zo zie je niet alleen wat er ‘op papier’ nog mogelijk is maar vertaalt TrjcT dit automatisch naar een lijst met vacatures.