Generieke functieprofielen

Generieke functieprofielen

Onze AD assist-database beschikt over meer dan 750 unieke functieprofielen, professioneel beoordeeld door externe arbeidsdeskundigen in opdracht van LDC. Hiermee beschikt AD assist over de meest uitgebreide dataset met functieprofielen, inclusief de relevante belasting. Deze uitgebreide database stelt je in staat om snel en efficiënt en gestructureerd functiehuizen te creëren voor jouw werk- of opdrachtgevers. Elk van deze profielen is nauwgezet opgesteld volgens een vast protocol, onder toezicht van LDC, waarbij alle elementen conform de “Basisinformatie CBBS versie 5 mei 2020” grondig zijn beoordeeld en toegelicht.

Aanpasbare functieprofielen

Het bijzondere van AD assist is dat je er voor kunt kiezen om deze generieke functieprofielen organisatie-specifiek te maken. Door het het gekozen profiel uit onze database aan te passen, AD assist slaat dit profiel op in het functiehuis van je werkgever of opdrachtgever. Zo gaat er geen werk verloren en kun je het profiel op een later moment opnieuw gebruiken. Je eigen profielen worden niet gedeeld met derden.

Wat kun je aanpassen? De functietitel, de omschrijving en de functiebelasting. Kortom: je kunt het gehele profiel organisatie-specifiek maken.

Veel gestelde vragen

Ja, alle profielen in AD assist zijn uniek en individueel gescoord.

Nee, je kunt zelf geen profiel opstellen. Je kunt wel als basis een profiel van ons nemen en deze aanpassen om zo het profiel organisatie-specifiek te maken.

Het kan zo zijn dat je het gezochte profiel niet kunt vinden. Gelukkig kun je varianten van onze profielen als eigen profiel opslaan in het functiehuis. Kies de het functieprofiel dat ongeveer overeenkomt met wat je zoekt, sla deze op en pas het aan. Zo vind je niet elk type arts of verpleegkundige in de database maar wel een generiek basisprofiel wat je gemakkelijk aanpast naar de specifieke situatie.

AD assist uitproberen?

Vraag direct je proefperiode aan!

Proefperiode aanvragen