LDC Beroepen, opleidingen en vacaturedatabase

De meest complete beroependatabase van Nederland.

Bij iedere AD assist licentie krijg je toegang tot de LDC Beroepen, opleidingen en vacaturedatabase. Maar wat houdt die database nu precies in?

Lees hieronder verder.

LDC zet de norm met Nederlandse beroependatabase

Welk beroepen passen bij jouw cliënt? We hebben ze allemaal in beeld. Inclusief synoniemen zijn er dat meer dan 7.000. Op alle niveaus. Met per beroep informatie over de werkzaamheden, de vereiste opleiding, competenties, vergelijkbare beroepen, arbeidsomstandigheden, informatie over het salaris, filmpjes, interviews en arbeidsmarktperspectieven. Je kandidaat kan beroepen een ‘hartje’ geven en zo favoriet maken. En natuurlijk bespreken met jou!

Actuele vacatures

Met één muisklik vind je per beroep en regio de actuele vacatures. Via webcrawling overzien wij het volledige actuele vacaturebestand in Nederland en koppelen dit automatisch aan de beroepen. Ook stages, leerwerk- en vrijwilligersbanen vinden wij zo. Door een e-mailalert in te stellen weet je zeker dat je geen vacature mist.

Opleidingen

Naast de beroepen vind je ook alle opleidingen en cursussen in Nederland met koppelingen naar de opleiders. Inclusief toelatingseisen.

Koppeling met (inter)nationale systemen

Onze database breidt steeds verder uit met nieuwe data. We blijven aansluiten bij nationale en internationale standaarden. Zoals die van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het het Ministerie van OCW.

Waar kun je de database voor gebruiken?

Van onze klanten horen we dat ze de database van (ons) LDC vooral gebruiken voor het onderbouwen van hun 2e spoor advies. Moeiteloos beschik je binnen enkele minuten over alle benodigde informatie, van salarisindicaties tot concrete vacatures.

Veel gestelde vragen

Ja, iedere licentie krijgt standaard toegang tot de database.

Om je rapport beter te onderbouwen, bijvoorbeeld door het aantal actuele vacatures te geven in de woonplaats van de werknemer met een straal 15 kilometer. Of te kunnen zoeken binnen alle opleidingen en cursussen in Nederland.

Zelf aan de slag met AD assist?

Laat het ons weten en ontvang een gratis proefperiode!

Proefperiode aanvragen