Geboortebericht AD assist

#image_title

Al lang ben ik verbonden aan LDC. Eerst als klant en sinds een jaar of tien als directeur/eigenaar.
Lang genoeg om te rijpen in de IT en meer te begrijpen van haar complexiteit én mogelijkheden. In dit geval om arbeidsdeskundigen een assistent te bieden die het dagelijkse werkplezier verhoogt, de inhoudelijke kwaliteit verder verbetert en tijd bespaart.

Intelligente online oplossingen
Als mens en ondernemer heb ik de afgelopen jaren veel geleerd. Over hoe ik met mijn (top!)team wil samenwerken om te komen tot intelligente online oplossingen. Gebaseerd op vertrouwen en gezamenlijk IQ. Veel heb ik opgestoken van gesprekken met collegae, partners, klanten, mijn fietsvrienden en professionals zoals hoogleraar prof. dr. Tom Heskes. Professor artificiële intelligentie en machinelearning en in het begin betrokken bij de algoritmes onder AD assist. En zoals NVvAAKC en vele arbeidsdeskundigen die enthousiast en inhoudelijk gedreven zijn in de verdere professionalisering van het vak van arbeidsdeskundige en ons hebben geïnspireerd. Dat geldt niet alleen voor de leden van onze werkgroep, maar ook voor een groot aantal mensen daarbuiten.

Maatschappelijk relevant
Ik weet niet of het de leeftijd is, maar meer dan ooit vind ik het belangrijk relevante en toekomstbestendige oplossingen te ontwikkelen waar we als maatschappij beter van worden. Zo’n oplossing mag ik nu aankondigen. Hoe tof is dat?

Geboorte AD assist
Ik voel me een blije papa met de geboorte van AD assist, een bevalling waar we bij LDC trots op zijn. Het was een langer dan gemiddelde zwangerschap, dat zeker. Maar die heeft gezorgd voor een eerste release van waaruit AD assist de komende jaren verder zal ontwikkelen tot een onmisbaar hulpmiddel voor de professionele arbeidsdeskundige anno nu. Dat moet lukken, met zo’n grote familie!
Dank je wel werkgroep, collegae en álle betrokkenen voor jullie input, enthousiasme en hersenkrakers. En vooral ook voor jullie vertrouwen.

Maurice Vermunt, 10 november 2020