Werkgroep AD assist

AD-Hersenspinsels

Gesprekken met veel arbeidsdeskundigen bleken de stukjes van een grote puzzel waar we in 2018 met veel plezier aan begonnen zijn. Na het nodige fundamentele grondwerk kwamen we tot de conclusie dat, wilden wij iets bouwen wat bruikbaar is voor een brede groep van arbeidsdeskundigen, we mensen uit het vak om ons heen nodig hadden. We vormden een werkgroep met experts. Zij namen ons aan de hand en voegden de kennis toe die wij zelf missen: arbeidsdeskundige knowhow. Ik (Maurice) stel met enthousiasme het team voor met wie ik de afgelopen periode nauw hebben mogen samenwerken. Komen ze!

Maurice Vermunt

Debby Spaargaren

Willemiek de Hoop

Roel Verkeste

Marit Paus

Bas Blokhuis

Bert van der Sanden

Femke Veenman

Svenja van den Heuvel

De werkgroep

Het mooie van deze groep is dat de leden in heel diverse werkomgevingen opereren. Femke werkt als arbeidsdeskundige binnen een grote organisatie. Bert kijkt door de bril van een arbodienst. Bas en Marit werken inmiddels bij het UWV.  Debby vliegt in vanuit een verzekeraar, Svenja vanuit een uitvoerder bedrijfsgezondheidszorg en Willemiek als zelfstandig ondernemer met een eigen arbeidsdeskundig bureau. Binnen het team is ook nog bestuurlijke ervaring vertegenwoordigd via rollen binnen de NVvA. En last but not least onze collega’s Roel en Maikel die als ontbijt nullen en enen eten en samen met onze developers de motor vormen achter de techniek. En achter de algoritmes waarin hij kon sparren met professor dr. Tom Heskes van de Radboud Universiteit.

Wat een mooie sessies hebben we gehad met dit team, live en online. De basis staat: een tool die alle arbeidsdeskundigen van Nederland kan ondersteunen in hun belangrijke werk!
Hartelijke groet en tot snel,

Collega werkgroeplid, Maurice Vermunt