Matchen met AD assist

Matchen met AD assist

Functiematch

Eenvoudig matchen, snel en herleidbaar en nauwkeurig. Met AD assist match je gemakkelijk op de eigen functie van de werknemer.  Als eerste selecteer je de juiste functie. Daarna vul je de FML (of IZP) van de bedrijfsarts in. Daarna presenteert AD assist in hoeverre de werknemer nog past op de eigen functie. De impact op de functie wordt overzichtelijk gepresenteerd als een lijst met geconstateerde overschrijdingen. Daarna is het aan jou om de overschrijdingen te beoordelen en toe te lichten.

Matching intern (1e spoor)

Eenvoudig matchen binnen de eigen organisatie? Met AD Assist wordt het moeiteloos om de interne mogelijkheden via het functiehuis te verkennen. Binnen AD Assist kun je gebruikmaken van onze generieke basisfunctieprofielen om snel en efficiënt een functiehuis te construeren. Tijdens het onderzoek worden de functies in het functiehuis automatisch weergegeven, waarna jij de gewenste functies voor het onderzoek selecteert. AD Assist analyseert vervolgens op basis van de FML/IZP welke overschrijdingen van toepassing zijn en welke impact deze hebben op de functies.

Matching extern (2e spoor)

Is er geen functie of werkgever (bv Participatiewet) of wil je graag een advies meegeven richting spoor 2, dat kan! De krachtige motor onder AD assist matcht supersnel een FML op alle functies in onze database. Je kunt hier uiteraard filteren op opleidingsniveau of sector zodat je gemakkelijk en snel de juiste functies vindt. Jouw persoonlijke digitale assistent wordt niet zenuwachtig van het matchen van een FML op honderden functies en gaat onvermoeibaar door. Via AD assist heb je de arbeidsmarkt onder handbereik. Inclusief alle actuele vacatures. Met de LDC Beroepen, opleidingen en vacaturedatabase weet jij precies wat er speelt!

Veel gestelde vragen

Matching in AD assist vindt plaats door middel van een ingevulde FML/IZP, deze worden automatisch vergeleken met gescoorde functieprofielen in onze database. Tijdens het onderzoek kijkt AD assist naar de eigen functie, de profielen die je hebt toegevoegd aan het functiehuis (1e spoor) en de volledige database van AD assist (2e spoor). Zo krijg je binnen een handomdraai inzicht in de overschrijdingen op zowel de eigen functie, de interne functies als extern.

Nee, AD assist is zo gemaakt dat het constateert maar geen conclusies trekt. Aan de hand van een ingevulde FML/IZP maakt AD assist de overschrijdingen alleen inzichtelijk. Daarna is het aan de arbeidsdeskundige om deze toe te lichten en te beoordelen. Hierbij kun je ook een geconstateerde overschrijding zelf omzetten naar “geen overschrijding”. Uiteraard licht je toe waarom dit het geval is. AD assist neemt automatisch al deze informatie mee naar het rapport.

AD assist uitproberen?

Vraag direct je proefperiode aan!

Proefperiode aanvragen